tiistai 3. kesäkuuta 2014

Kakkainen aloitus

Jopa alkoi kakkaisesti tämä blogin kirjoitus! Kirjaimellisesti ja abstraktilla tasolla.

Mallan kanssa aloitettiin aamu tuttuun tapaan lähimetsässä polkuja samoillen. Malla tapansa mukaisesti vapaana jolkotteli mukana. Enpä osannut hoksata, että koiran poistuessa tavallista syvemmälle pöpelikköön, syynä oli vastustamaton haju. Eipä siinä mennyt kuin hetki kun Malla puskasta palasi hyvin tyytyväisen näköisenä. Lyhyt vilkaisu toisiinsa liimaantuneisiin niskakarvoihin ja johonkin ruskeaan riitti aikaan saamaan pienen oksennusreaktion. Siispä kipinkapin kotiin ja yökkien suihkuun kakkaa pois pesemään.

Nyt kirjaimellisesti puhtaalta (koiralta) pöydältä on hyvä aloittaa blogi. Äsken kirjoittelin tämän tekstin jo valmiiksi ja julkaisin. Sitten päätin muokata tekstin asettelua ja HUPS! koko teksti hävisi enkä osannut sitä enää palauttaa millään. Tässä siis se abstraktin tason kakkainen juttu.

Hän ei ole tyytyväinen lopputulokseen

Pöyheän turkin alta paljastuukin aivan luikeroinen koira

Tätä blogia olen jo aiemmin aloitellut ja muutaman päivityksen ehdinkin turhanpäiväisyyksiä tänne kirjoitella. Nyt kuitenkin huiskaisin ne romukoppaan ja päätin, että aloitetaan kunnolla alusta. Elämässä on tapahtunut ja tulee tapahtumaan sellaisia muutoksia joiden takia blogia tulee ehkä jatkossa ahkerammin päiviteltyä. Itseäni varten tässä lähinnä kirjoittelen, mutta toki ihan hauskaa jos samanmielisiä lukijoitakin tänne joskus eksyy.

Niin ne muutokset... Päätin opiskeluni vuosi sitten, jonka jälkeen on harrastuksille aivan eri tavalla aika ja rahaa. Mallan kanssa haettiin pariin eri agilityseuraan ja toiseen niistä päästiin! Nyt ollaan vuoden verran treenailtu Agryn (Agility ry) riveissä. Juttua siis ehkä tulee suollettua enempi kuin ennen harrasteluista, vaikka paljon Mallan kanssa eläessä asiaa on ihan vain siitä koira-arjestakin. Toinen muutos on vasta tuloillaan, sillä opiskeluiden päätyttyä aikaa riittää myös toiselle koiralle. Sitä on useampi vuosi suunniteltu tarkkaan ja nyt näyttäisi sille, että heinä-elokuun vaihteessa meille tulee pentu! Ihan vielä en uskalla täysin varma asiasta olla, pennulle voi jotain vielä käydä tai kasvattaja muuttaa mielensä. Kunhan varausmaksu ollaan maksettu niin pentuhössötys pääsee kunnolla vauhtiinsa.

Tässäpä tämä alkuteksi nyt komeilee ja jatkoa seuraa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti