tiistai 25. marraskuuta 2014

Syksyn kuulumisia lyhyesti

Ajattelin, että häiden jälkeen kiire helpottaisi... väärin. Nyt ei enää ole aivan järkyttävät stressikierrokset, mutta hoppua ja menoa riittää joka viikolle. Harvassa on täysin vapaat viikonloput ilman mitään sovittua ohjelmaa.

Koirat kävivät lomailemassa Kuopiossa isän kanssa kun minä ja Markus matkattiin Islantiin. Olivat ravanneet ahkerasti pihalla ja nauttineet olostaan ja me puolestamme nautimme matkasta ja pienestä koiravapaasta. Kamala ikävä niitä kyllä ehti tulla!


Töiden takia Mallan agilityssä on vähän väliä taukoa, viime sunnuntaina oltiin taas parin viikon tauon jälkeen. Ihan kivasti meni, Mallamaiseen tapaan. Vihdoin ja viimein olen saanut aikaiseksi varattua Mallalle kunnon tsekkauksen eläinlääkäriin. Mitään ei siis ole ollut vialla, mutta kun ikää alkaa tulemaan haluan tarkistuttaa sen ja sitten voidaan hyvillä mielin jatkaa vielä hömppäilyä.

Bean kanssa tosiaan haudattiin nyt sitten se hakuilu, ainakin toistaiseksi. Paremmalla ajalla siihen ehkä palaan. Ollaan käyty Bean kanssa pentuagilityssä, yhtä säännöllisen epäsäännöllisesti kuin Mallankin kanssa töiden takia... Ollaan harjoiteltu putkea, keinun pamauttamista tassulla, tolpan kiertämistä yms. Samalla tulee harjoteltua muiden koirien lähellä puuhailua, joka onkin se haastavin juttu. Bea hau hau houruaa muiden lähellä, jos ei haistamaan asti päästä. Huomion saa hetkeksi, kunnes taas toiset koirat kiinnostavat ja pitää pitää mekkalaa uudestaan. Kotona myös välillä vielä ilmoitellaan käytävän äänistä, onneksi öistä postinkantajaa ei juurikaan enää ilmoitella. Muuten pennun kanssa sujuu ihan kivasti, vähän voisin kotona ja lenkillä kouluttamista tehostaa, se siis tavoitteeksi nyt.

Koiraa nolottaa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti