sunnuntai 10. elokuuta 2014

Bea maanantaina 11vk ja arki alkaa pyörimään

Helsingissä ollaan hikoiltu vielä helteitä, vaikka pikkuhiljaa alkaa pahin paahde hellittämään. Olin saikulla vielä viime perjantaihin asti ja aika paljon kotona koirien kanssa. Käväisin kuitenkin työpaikalla torstaina parin tunnin rennossa "palaverissa" ja Malla ja Bea lähtivät matkaan. Työkaverit sai rapsutella koiria ja esimiehen kertoessa syksyn uusista tuulista keskeytti Bea välillä jutun maistelemalla hänen varpaitaan. Onni on rento työpaikka! Yleensä koiria en pysty töissä pitämään kun teen liikkuvaa duunia, mutta silloin kun käyn toimistolla piipahtamassa on Malla usein mukana ollut. Katsotaan onko kaksi koiraa tervetullut myöhemmin kun Beasta kasvaa iso karvainen kasa. 

Bean kanssa ollaan käyty kertaalleen pentutreffeillä, jotka sovittiin Facebookin Pääkaupunkuseudun pentutreffit-ryhmän kautta. Kivaa oli, vaikka olin itse jotenkin ihan sekaisin ja sählätuulella aamulla enkä meinannut ehtiä ajoissa paikalle tai löytää sovittua kenttää.


Muuten ollaan vierailtu jo muutamaan otteeseen Haltialassa vähän ulkoilemassa ja koiria uittamassa. Mallan kanssa käytiin siellä kertaalleen ilman Beaa treffaamassa yhtä vanhaa koirapuistotuttua aussieta. Oli kiva päästä sen kanssa ihan vaan kahdestaan ulkoilemaan ja Mallakin nautti kun sai kirmata kaverin kanssa ilman riippakivipentua. Toisaalta Haltialan pelloilla on Malla heltynyt Bean kanssa leikkimään ja niiden juoksentelua on ollut ihana katsoa. Kyllä niistä vielä kaverit saadaan!

Bea pinkaisi veteen Mallan perässä ja tajusi vasta kastuttuan että on vedessä

Pikku rimpula


Käytiin ihmettelemässä lampaita!


Lampaita kiinnosti pikkuinen pentu yhtä paljon kuin pentua lampaat

Yksi kuva kauniista Mallasta ihan vain tasapuolisuuden nimissä!

Tänään Bea sai matolääkkeen ruoan mukana. Ekat rokotukset häämöttää jo lähitulevaisuudessa. Meillä alkaa myös jännittävät hetket, kun aloitellaan Bean kanssa uusi harrastus. Enpä paljastakaan siitä vielä enempää, vaan vasta sitten kun eka kerta on käyty! Muuten huomisesta lähtien aletaan viettämään karua arkea... Työt alkaa taas asettumaan syyskauden uomiin ja päivät on pidempiä ja säännöllisempiä kuin kesällä. Huomenna on lähtö kotoa 7.30, joten ajoissa ylös! Markus onneksi lähtee vähän myöhemmin töihin niin pissatukset voi vielä käyttää vähän myöhemmin uudestaan eikä yksinoloa tule ihan niin paljoa. Hyvin on Bea Mallan kanssa kotona kuitenkin pärjäillyt, ihan yksin jätettäessä itkee enempi. Vaikka kesä on mahtavaa aikaa on syksyssä oma tunnelmansa ja raikkaat kuivat syyssäät on ihania. Noh vielä on elokuuta jäljellä, fiilistellään sitten syksyä vielä enemmän kun se virallisesti alkaa.


2 kommenttia:

  1. Ompas kiva törmätä uuteen briardibloggaajaan :) Onnea omasta pennusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Omin luvin lisäilin briardiblogeja listaan (omasi myös!) kun niitä olen aiemminkin käynyt koirakuumeessa stalkkaamassa :)

      Poista